CEI održao radionicu za administratore MVP-a u sklopu projekta „Uspostavljanje mreže institucija za mjerenje i verifikaciju ušteda energije u jugoistočnoj Europi''

CEI je u suradnji s GIZ-om (Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit) i Energetskom zajednicom održao radionicu za administratore MVP-a. Radionica je održana  u Beču, 18.- 19.11.2015.

Datum objave: 23.11.2015

CEI je u suradnji s GIZ-om (Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit) i Energetskom zajednicom održao radionicu za administratore MVP-a (platforma za mjerenje i verifikaciju - SMIV). Radionica je održana  u Beču, 18.- 19.11.2015.

Glavni cilj radionice bio je educirati administratore MVP-a  iz država jugoistočne Europe (Srbije, Kosova, Makedonije, Crne Gore, Albanije) i osposobiti ih za upravljanje MVP-om u svojoj državi. Nastavak projekta „Uspostavljanje mreže institucija za mjerenje i verifikaciju ušteda energije u jugoistočnoj Europi“ očekuje se već ovaj tjedan, kada predstavnici CEI-a počinju s edukacijama u navedenim zemljama partnerima.