CEI sudjelovao na 5. Međunarodnom Invest forumu

U Opatiji je 21. listopada 2016. održana konferencija „5. Međunarodni Invest forum“. Radi se o konferenciji o mogućnostima ulaganja u Primorsko-goransku županiju i Grad Rijeku.

Datum objave: 07.11.2016

U Opatiji je 21. listopada 2016. održana konferencija „5. Međunarodni Invest forum“. Radi se o konferenciji o mogućnostima ulaganja u Primorsko-goransku županiju i Grad Rijeku. Tom prigodom predsjednik Uprave CEI, mr.sc. Boris Draženović, predstavio je CEI (temeljne djelatnosti) kao i projekte od interesa za županiju u kojoj se konferencija održala. Poseban naglasak dat je na projekt KBC Rijeka koji se predlaže realizirati prema modelu javno-privatnog partnerstva. Pojašnjeni su detalji o trenutnom statusu projekta kao i koje je aktivnosti nužno poduzeti kako bi se predmetni projekt uspješno realizirao.

Istovremeno, nazočni su upoznati i s mogućnostima novih investicijskih projekata koje moguće realizirati u Primorsko-goranskoj županiji u okviru aktivnosti CEI-a (projekti iz energetike, zdravstva, lječilišnog turizma i školstva).