CEI sudjelovao na konferenciji „Izazov promjene 2016.“

U Poreču je od 5. do 7. listopada 2016. održana međunarodna konferencija „Izazov promjene 2016.“ koju su, zajednički, organizirali Zagrebačka burza i Udruga društava za upravljanje mirovinskim fondovima.

Datum objave: 07.11.2016

U Poreču je od 5. do 7. listopada 2016. održana međunarodna konferencija „Izazov promjene 2016.“ koju su, zajednički, organizirali Zagrebačka burza i Udruga društava za upravljanje mirovinskim fondovima. Ista je bila namijenjena upoznavanju stručnjaka iz područja financijske industrije s kretanjima na tržištu kapitala te upravljanju imovinom mirovinskih fondova. Ujedno, bila je to i prigoda svima koji se u RH bave pripremom investicijskih projekata da predstave svoje projekte kako bi financijske institucije zainteresirali za učešćem i potporom u istima.

Predsjednik Uprave CEI, mr.sc. Boris Draženović, predstavio je CEI (organizacijski i funkcionalno), te je upoznao nazočne s temeljnim djelatnostima za koje je CEI zadužen od strane Vlade RH (strateške investicije, energetika i projekti javno-privatnog partnerstva).

Također, tom prigodom, predstavnici financijskih institucija upoznati su s projektima koje CEI trenutno priprema te je, ujedno, zatražena financijska potpora u njihovoj provedbi. Na istu temu održan je i čitav niz razgovora s predstavnicima domaćih i inozemnih financijskih institucija.