Istekao rok za dostavu zahtjeva za sudjelovanje u postupku izbora privatnog partnera u projektu javno-privatnog partnerstva Koprivnica - škole

Dana 27. travnja 2015. godine u 13:00 sati istekao je rok za dostavu zahtjeva za sudjelovanje u ograničenom postupku odabira privatnog partnera za projekt javno-privatnog partnerstva Koprivnica - škole

Datum objave: 27.04.2015

Dana 27. travnja 2015. godine u 13:00 sati istekao je rok za dostavu zahtjeva za sudjelovanje u ograničenom postupku odabira privatnog partnera za pružanje usluga koje obuhvaćaju financiranje, projektiranje, rekonstrukciju, izgradnju, opremanje, održavanje i upravljanje građevinama - Osnovnom školom Đure Estera, Umjetničkom školom Fortunata Pintarića te Osnovnom školom Podolice u gradu Koprivnici po ugovornom modelu javno-privatnog partnerstva. Nakon pregleda i ocijene zahtjeva za sudjelovanje slijedi drugi stupanj u kojem će naručitelj odabranim natjecateljima poslati pisani poziv na dostavu ponuda.

Projekt javno-privatnog partnerstva „Koprivnica – škole“ pokrenut je sa svrhom stvaranja uvjeta za održavanje jednosmjenske nastave u osnovnim školama i stvaranjem uvjeta za kvalitetnije obrazovanje. Cilj ovog projekta je izgradnja, dogradnja odnosno rekonstrukcija osnovnih škola i umjetničke škole:

Procijenjena kapitalna vrijednost projekta iznosi oko 100 milijuna kuna.

Predviđenom dinamikom realizacije projekta javno-privatnog partnerstva potpis JPP ugovora očekuje se u IV. kvartalu 2015. godine., a početak uporabe građevina u I. kvartalu 2018. godine.