Kombiniranje europskih strukturnih i investicijskih fondova i javno-privatnog partnerstva

U organizaciji Agencije za investicije i konkurentnost održana je u Zagrebu u hotelu Westin međunarodna konferencija „Kombiniranje europskih strukturnih i investicijskih fondova i javno-privatnog partnerstva“

Datum objave: 25.04.2017

Dana 11. travnja 2017. u organizaciji Agencije za investicije i konkurentnost održana je u Zagrebu u hotelu Westin međunarodna konferencija „Kombiniranje europskih strukturnih i investicijskih fondova i javno-privatnog partnerstva“.

Domaći i strani stručnjaci upoznali su nazočne sa mogućnostima koje postoje u definiranju financijske konstrukcije za pripremu projekata javno-privatnog partnerstva u cilju lakše realizacije predmetnih projekata. Na kraju ove iznimno dobro posjećene konferencije postavljen je niz pitanja u svrhu boljeg sagledavanja kombiniranog financiranja u investicijskim projektima javno-privatnog partnerstva u Hrvatskoj.

Predsjednik Uprave CEI ponovio je kako su cjelokupne aktivnosti vezane uz pripremu projekata javno-privatnog partnerstva na čekanju odluke Vlade RH o potpori realizacije novih investicija putem navedenog modela.