Nacionalni portal energetske učinkovitosti

Nacionalno koordinacijsko tijelo za energetsku učinkovitost pokrenulo je Nacionalni web portal energetske učinkovitosti kao mjeru informiranja i pružanja osnovnih edukacijskih materijala o energetskoj učinkovitosti u vezanu uz 3. Nacionalni akcijski plan energetske učinkovitosti kroz mjeru H.6 Informativne kampanje.

Datum objave: 06.05.2016

Ovaj portal predstavlja središnje mjesto informiranja o svim aktivnostima, savjetima, događanjima, projektima, natječajima, zakonima i novostima u području energetske učinkovitosti u Hrvatskoj. Sve informacije su grupirane u tri sektora: građani, komercijalni sektor i javni sektor, zbog prirode zakona, poticaja i mogućnosti ušteda te kako bi krajnji korisnici jasnije mogli doći do traženog sadržaja.

Na portalu smo izdvojili i posebno istaknuli obavijesti vezane uz energetsku učinkovitost, aktualne natječaje, događanja i projekte u Republici Hrvatskoj.

Pozivamo Vas da posjetite Nacionalni portal energetske učinkovitosti na linku www.enu.hr ili www.energetskaucinkovitost.hr te nam javite svoje ideje i prijedloge za nove objave na ee@cei.hr.