Trg pravde - produžen rok za dostavu zahtjeva za sudjelovanje

CEI je u kolovozu ove godine objavio poziv za odabir privatnog  partnera za projektiranje, financiranje, rekonstrukciju, izgradnju, opremanje, održavanje i upravljanje Trgom pravde u Zagrebu po  ugovornom obliku javno-privatnog partnerstva u projektu izgradnje Trga pravde vrijednosti 1,6 milijardi kuna.

Datum objave: 27.09.2013

Značajan interes za sudjelovanje u ovome projektu strani investitori pokazali su još u fazi predstavljanja projekta na mnogim konferencijama u zemlji i svijetu.

S obzirom na mnogobrojne upite koji svakodnevno pristižu,  CEI je rok za dostavu zahtjeva za sudjelovanje produžio do 15. listopada 2013. godine, a kako bi svima koji su ovoj fazi pokazali interes omogućio da se što bolje pripreme i uključe u utrku za jedan od najvećih projekata u Republici Hrvatskoj.

Da podsjetimo, postupak nadmetanja vodi se dvije faze: prva faza podrazumjeva odabir natjecatelja koji su dokazali sposobnost sudjelovanja u natječaju.

Nakon prvog kruga CEI će u svojstvu Naručitelja u suradnji s Ministarstvom pravosuđa (Javni partner), te s odabranim natjecateljima voditi dijalog s ciljem pronalaženja i definiranja jednog ili više rješenja koja najbolje udovoljavaju potrebama i zahtjevima.